DM i discgolf blev gennemført i sidste weekend. Vi kan med stolthed fortælle at en fra Lethica har vundet guld. Det er nemlig Patrizia T. Stabel, der har vundet guld i kvinderækken. Der var ni deltagere fra Lethica, 2 kvinder og 7 herrer. Vi i Lethica er stolte over at der er så mange fra klubben der er interesseret i at deltage til DM i discgolf. Emil T. Stabel måtte desværre trække sig efter 1. runde grundet en skade.
Der var i alt 21 deltagere, hvilket er et flot antal.
DM foregik i Momhøje, hvilket var Lethicas hjemmebane, her kunne vi helt klart se at vi havde en fordel.
Dansk Døve-Idrætsforbund har lavet en flot arrangement i samarbejde med Discgolf Vest. Det hele var professionelt udført og vi var meget imponerede over arrangementet.

Der var desværre kun to kvinder som deltog til DM. Patrizia T. Stabel og Ane Karstensen. Vi håber inderligt at der vil være flere kvinder i fremtiden der har lyst til at deltage til DM. Kvinder kan også spille discgolf og de kan gøre det lige så fantastisk som herrerne.

Lethica takker Dansk Døve-Idrætsforbund, Karsten Iversen, Birger Juhl Nielsen og de andre frivillige fra Discgolf-Vest for deres store arbejde for at gøre turneringen fantastisk og uforglemmeligt for deltagerne. Der skal også lyde en stor tak til Ringkøbing-Skjern Kommune, Løft Disc, Discimport, Disc Tree og Sparekassen Thy.

Vinderne var:

Herrerækken:
1. Uffe Morell Nielsen, Døvania (guld)
2. Kristian Damgaard Faaborg, Døvania (sølv)
3. Rune Andersson, Døvania (bronze)

Kvinderækken:
1. Patrizia T. Stabel, Lethica (guld)

Resultaterne kan ses her: https://discgolfmetrix.com/2327710

Billederne er taget fra Dansk Døve-Idrætsforbunds hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *