idrætten & fællesskabet er svaret!

Om Lethica

Siden den midtjyske døveidrætsforening Olympia i 2011 blev nedlagt, har døve og hørehæmmede i Midt-/Vestjylland manglet et samlingspunkt og en klub, hvor idrætten og fællesskabet kunne dyrkes. Men det er der lavet om på nu! Siden sommeren 2020 har der været snak om at åbne en ny klub med hovedsæde i Herning. I starten af 2021 blev dette en realitet, da den nystiftede klub Lethica blev offentliggjort. En af de to initiativtagerne er Emil Trillingsgaard, tidligere formand for døveidrætsklubben IK Viking i Vejle gennem 8 år og Patrick Mikkelsen næstformand for Døveidrætsklubben IK Viking to år.

Lethica’s mission er at tilbyde idrætsmuligheder for døve og hørehæmmede i Midt-/Vestjylland. Samtidig glæder klubben sig til samarbejdet med de øvrige klubber. – Vi har siden stiftelsen af Lethica, haft et stort ønske om at være en del af DDI-familien, sammen med de øvrige klubber. Vi mener selv, at vi har et fælles ansvar for at være med til, at løfte døveidrætten og dens muligheder i Danmark. Dette vil komme alle til gavn, både på den korte og på den lange bane, udtaler Emil Trillingsgaard. Lethica har udtrykt, at de ikke bange for at eksperimentere og afprøve nye tiltag. De vil blandt bruge breddeidrætten til at afprøve nye grene og forskellige idrætsinitiativer, for at se hvor efterspørgslen ligger hos deres medlemmer og deres målgruppe, så de kan give de nye og kommende medlemmer de bedste muligheder.

Vi styrker fællesskabet igennem idrætten

Idrætten & Fællesskabet fungerer bedst

PERSONLIGe ERFARINGER

Vi har fået erfaringer af forskellige træningsforløb, som vi kan hjælpe videre. Og vi træner andre på baggrund af det vi har lært.​

Nyd fornøjelserne

Man har mere lyst at komme og træne, hvis vi synes det er sjovt og hyggeligt.

Tilfælles

Den største ting, vi har tilfælles er, tegnsprog!

Meld i dag og bliv en del af vores familie

SPISE. TRÆNE. UDVIKLe. HA' DET SJOVT. GENTAG.

Træning i naturen er bare det bedste

hav det sjovt, mens du når dine træningsmål

I stedet for at bare gå, er det mere hyggeligt og sjovt at træne discgolf. Hvor vi kaster med disc for at nå i mål, idet vi skal have mindst kast-antal som muligt for at opnå det bedste resultat.

Vi træner forskellige og udfordrende baner, der har floder, træer, bakker og dale. Vejret kan også påvirke disc, så vi lærer forskellige teknikker til hvordan vi kaster bedst.

JuleCup 2021
Ane Karstensen

Medie-referent

Patrizia Stabel

Web designer

Kim Nielsen

Medie-referent

Mød Medieudvalget!

Vi gør vores bedste for at få den bedste oplevelse af vores hjemmeside og sociale medier, så du kan blive opdateret på det der sker i klubben.

Mød lederne!

Vi sørger for koordineringen af træningsforløb og arrangementer. Vi lytter til medlemmernes ønsker og mål.

Patrizia Stabel

Breddeidræt

Patrick Mikkelsen

Discgolf

Lise Herold

Badminton